sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

tosiystävä - haitarikirja, sivu 3


Voi jukra kun viikko on taas vierähtänyt nopeasti.
Ystävän haitarikirjaan sain materiaalit kerättyä aika nopeasti, mutta toteutus jäi nyt viime tinkaan.Ja sopivaa kuvaa ja lisuketta oli varattuna tämän näköistä sivua varten.
Tämä haitarikirjani alku on aika kukkavoittoista. Tein vertailuja ja huomasin, että kevät sivu muistuttaa aika paljon tätä puutarhasivua. Mutta onpa ainakin siististi yhtenäinen kokonaisuus.


Kevään aikana suunnittelen mitä laittaisin puutarhaamme kesällä. Yritän saada vaihtuvuutta ulkonäköön, mutta hups... lopputulos on jotakuinkin aina samanlainen. Muutama sipulikukka tulee ensin kasvulaatikon mullasta esiin.  Sen jälkeen purkkiin jos toiseenkin istutan orvokit. Sitten mahdollisesti muutama yrttikasvi, jota en kuitenkaan käytä, salaattia ja kehäkukkia. Jos olen oikein huimalla päällä yritän saada aikaiseksi tomaatteja kasvusäkeissä, jotka sijoitan talon eteläsivulle siinä toivossa että lämpöä olisi riittävästi. Mutta en onnistu saamaan aikaiseksi kuin muutaman raakileen.

Onneksi löytyy paremipia puutarhureita kuin minä.


5 kommenttia:

 1. Hauska kuulla, että muillakin on enemmän suunnitelmia kuin toteutuneita toiveita. Jos puutarha olisi minun hartioillani, huonosti kävisi, nyt onneksi mies hoitaa sitä ja saamme jotain.

  VastaaPoista
 2. Hieno sivu ja tuo teksti,jotenkin niin tuttua :).

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu!! Minulla on aina samanlaisia suunnitelmia muttei ne koskaan toteudu. Nurmikko tulee leikattua, siinä se suunnilleen. Nyt olisi vanhat autonrenkaat ja niistä pitäisi tehdä kukkapenkki. Tai siis piti jo muutama vuosi sitten...

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja ihanan värikkäitä sivuja molemmat, ihanat nuo puput!:)

  VastaaPoista