lauantai 15. maaliskuuta 2014

leimailutaivas messupäivä

Siitä tuli kuin tulikin luminen lauantaipäivä. Niin kuin oltiin työkavereiden kanssa ihastuksissa keväisestä luonnosta, 
niin sain herätä valkoiseen näkyyn. Voi inhotus!
Hetken aikaa mietin josko sittenkään lähden askartelumessuille, mutta kun en ole pitkään aikaan käynyt sellaisissa niin lähdin reissuun. Ei mulla ollut pitkä matka, oikeastaan naapurikuntaan vain. Ne märät lumilapaset-hiutaleet tahtoivat estää mun intoa lähteä.
Kaikki oli ihan ok paikan päällä, niinkuin 
tavallisesti taas oli vaikeaa löytää parkkipaikka. 
Pienen ajelun jälkeen parkkeerasin ihan mukavaan paikkaan.


Riittävästi oli myyjiä paikalla sekä helmimateriaalien kanssa 
että askartelutuotteiden kanssa.
Maltillisella ostoslinjalla olin, toki sorruin - vähän - kaikista paperikoista kotona huolimatta ostin pari uutta lisää. Tämä tuotemerkki on mulle uusi ja niinpä otin kokeiluun nämä. Kuin myös nuo Tim Holtzin tussit/kynät.


Eniten intoilin tällä myyntipisteellä missä oli Project Life tuotteita. Kansioita ja kortteja ja tarroja ... ja vaikka sun mitä. Tätä systeemiä koota oman vuoden tapahtumat kansioon tiirailin jo pari vuotta sitten, silloin en hankkinut kansiota vaan jäin ikäänkuin odottavalle kannalle josko tätä tulisi lisää myyntiin Suomessa. Silloin ei tullut, nyt on jälleenmyyjä näissä tuotteissa ja kuulemma intoa täynnä löytyviä immeisiä löytyy pohjanmaalla. Siellä on kansioita kasattu oikein urakalla. Kiva, nyt ainakin pääsen alkuun. Tässä ostoksiani omaa kansiota varten, tosin se jäi toistaiseksi uupumaan, en oikein halunnut satsata nahkaiseen isoon kansioon.


Pääaihe ennakkoon koristelluissa korteissa ja tulevassa kansiossa on matka/matkustaminen. Näihin tallentuu muutama matka minkä olemme ukon kanssa tehneet vuosia sitten. 
Nyt saan valokuvat tallennettua siististi uudella systeemillä. Aikaisemmin olen skräpännyt matka albumin ihan itse alusta asti, nyt on valmista korttipohjaa ja oheismateriaalia.


Tulevaa tosi ystävä haitarikirjasen sivuun löysin sopivaa materiaalia tästä vintage aiheisesta kuvasivusta.
Upeita kuvia koko arkillinen.
Nyt vain on siirryttävä askartelupöydän ääreen.

Hyvää päivän jatkoa kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti