keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

seuraava valmistunut ufo

Vihdoinkin tämä kapea 'feather and fan' kuvioinen kaulaliina on valmis. 
Lähdin kokeilemaan neulomaan yksisäikeisellä langalla tätä kuviomallia. Kuvio oli mulle uusi ja yksinkertaisuudestaan(helppoudesta) huolimatta, en saanut tätä työtä nopeasti valmiiksi. Joku siinä vaan  otti vastaan ja siitä tuli ufo.


Nyt olen kuitenkin saanut sen valmiiksi. Ja tein sellaisen havainnon, jonka varmaan muutkin ovat tehneet omissa töissään, että käsiala muuttuu työn pitkittyessä.
Aloitin neulomaan löysemmin ja loppupuoli on nyt sitten tiukempaa käsialaa. Sen ehkä huomaa leveyssuunnassa tässä kaulaliinassa.


Langan ihanan tumma-vihreän vivahteinen väritys on mielenkiintoinen. Talven pimeydessä tämä näytti koko ajan syvän mustalta väriltä, nyt kesän auringossa näkyy selvästi vihreitäkin pilkahduksia.
En säilyttänyt vyötettä, joten arvailuksi menee mikä lanka olisi kyseessä. Titityyn kaupasta se on kuitenkin tullut. Johonkin lankaklubiin osallistuin pari vuotta sitten ja siinä se oli mukana, yksi vyyhti muiden joukossa. Eli jotain "pientä" oli kudottava, nyt on kuitenkin puolet langasta jäljellä. 
Tekisinkö lahjaksi toisen kaulaliinan?
Nyt kaivamaan seuraava ufo esille. Hyvää päivän jatkoa kaikille.

1 kommentti:

  1. Olet kuitenkin saanu ufon valmiiksi asti! Siitä voi jo itteään onnitella. Jos on jotenkin vähänolosesti lankaa, niin ensin ei tiiä mitä siitä tekis ja sit lopulta huomaa, että ei se lopu ollenkaan.

    VastaaPoista