lauantai 2. maaliskuuta 2013

lauantaipäivää...

Täällä on ollut hiljaista. Työviikko vetää välillä voimattomaksi eikä silloin oikein saa postauksia aikaiseksi. Mutta nyt, ennen lumimyräkän tuloa, laitan lyhyen jutun tulemaan.


Hiihtolomalla ehdin lukemaan tämän kirjan. Kirjailija Kate Kerrigan (irlantilainen) on ihan tuntematon minulle, lähinnä kiinnitin kirjakaupassa huomiota kirjan kanteen. Kuvassa kun on niin ihania ruusuja. Kirja/lukukokemus ei kuitenkaan ollut pettymys. Takakannen kuvaus kirjasta oli lupaava ja ajatuksia herättävä.
Kirja on helppolukuinen vaikka se koostuu resepteistä ja elämänkokemuksien myötä viisauksiin.
Ote kirjasta: "Sanotaan, ettei onnellista avioliittoa ole olemassakaan, mutta se ei ole totta. Onnellinen avioliitto on sellainen, jossa kaksi ihmistä elää yhdessä lähes koko elämänsä, kunnes kuolema heidät erottaa. Helppoa avioliittoa ei sen sijaan ole olemassa. Jostain syystä me vain oletamme, että rakkauden pitäisi olla helppoa."  (tämän allekirjoitan tyystin)
Kuten kirjan nimi sanoo ....reseptejä, niin joka luvun alussa löytyy jonkinlainen resepti, irlantilaisia perinteisiä ohjeita. Kakkuresepti jota joskus kokeilen on kyllä 'portterikakku'. Voin lämpimästi suositella tätä kirjaa muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti